Dárkový poukaz od Ježíška – kvalitní hliníková pergola

Dárkový poukaz od Ježíška – kvalitní hliníková pergola

Přesně za dva měsíce Vánoce jsou téměř za dveřmi a vy si stále lámete hlavu, jak potěšit vaše blízké něčím praktickým a hodnotným? Skvělým dárkem bude pod vánočním stromkem dárkový poukaz na kvalitní hliníkovou pergolu od společnosti ALcentrum.

Komfortní posezení na zahradě za každého počasí vám dopřeje hliníková pergola. A nemusíte se obávat, že pořízením hliníkové pergoly přijdete o celé své úspory. Dárkový poukaz na hliníkovou pergolu může být váš již za necelých 30 tisíc korun.

Na výběr máte z 3 produktových řad

Nabízíme tři základní produktové řady, které mají svá bližší specifika. Díky tomu si u nás vybere i ten nejnáročnější klient, kterého jen tak něco neuspokojí.

    • Provedení ECO

Mezi našimi zákazníky je tato řada velmi oblíbená. Především proto, že se skvěle hodí ke klasickým plastovým oknům a dveřím v bílé barvě. Je naši nejlevnější variantou a dodáváme ji v 15 různých rozměrech.

    • Provedení PROFI

Hliníkové pergoly PROFI volí nejčastěji klienti, kteří vyžadují kvalitu za rozumnou cenu. Jde o střední třídu, u které můžete volit nejen různé rozměry (20 velikostních provedení), ale také barevné provedení. Barvu hliníkové pergoly tak můžete dokonale sjednotit s barvou vašich oken a dveří.

    • Provedení DELUXE

Pro ty nejnáročnější klienty jsme vyvinuli produktovou řadu DELUXE.

K výrobě těchto hliníkových pergol používáme navíc materiály jako je komůrkový polykarbonát v čirém, mléčném i barevném provedení nebo bezpečnostní sklo - oboje s UV ochranou. Dále mají tyto hliníkové pergoly zesílené profily nebo si můžete zvolit střešní lišty v barvě pergoly.

Jaký vybrat materiál na zahradní pergoly?

Zahradní pergola se staví z různých materiálů, nejčastější však bývá dřevo nebo hliníkové profily. Oproti dřevu se hliníkové profily pyšní několika vlastnostmi, které dřevo prostě nemá.

Pomocí hliníkové pergoly, kterou můžete vybudovat téměř v jakémkoli počasí, získáte nový prostor, kde budete moci trávit volné chvíle s rodinou i přáteli. Výhody hliníkových pergol jsou opravdu velké.

  • dlouhá životnost nevyžadující finanční náročnost
  • bezúdržbovost
  • moderní, luxusní a nadčasový vzhled
  • možnost proměnit na zimní zahradu
  • přijatelně nízké pořizovací náklady
  • spolehlivá ochrana terasy

Vy i vaše rodina si zasloužíte praktický a krásný dárek k Vánocům

Při nákupu dárkového poukazu ještě samozřejmě nemusíte řešit finální podobu hliníkové pergoly.

Vše dořešíme společně po výběru vhodné varianty vaší pergoly. Kontaktujte nás, rádi vám poradíme a pomůžeme.

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy