Koupě hliníkové pergoly

Koupě hliníkové pergoly

Chcete mít vzhled vaší zahrady nadčasový a přitom i moderní? Nechte si na svou zahradu zhotovit hliníkovou pergolu od společnosti Alcentrum.

Naše společnost Alcentrum s.r.o. vyrábí a dodává hliníkové přístřešky již mnoho let. Stovky našich klientů jsou velmi spokojeni pro celkový vzhled a přístup naší společnosti.

Pokud si chcete relaxaci dopřávat i během roku a nespokojíte se jen se slunečnými dny, tak si jistě vyberete z možnosti zahradních přístřešků. Zahradní pergoly nabízejí ideální ochranu před přírodními živly a ke všemu mají různá provedení, proto si vybere opravdu každý.

 

Kvalitní a moderní materiál

Pakliže se nechcete spokojit s klasikou v podobě dřeva, vsaďte na hliníkovou konstrukci. Hliníkové pergoly jsou zhotoveny z těch nejkvalitnějších hliníkových profilů, které lze na trhu najít. Vypalovaná barva Komaxit zajistí stálost barev.

Elegantní a originální řešení je pergola z hliníkových profilů, která díky své univerzálnosti dodá vaší zahradě lesk a doplněk, který vám bude každý závidět.

Kompletní služby pro pořízení hliníkové pergoly

Naše společnost Alcentrum s.r.o. Vám nabízí kompletní služby. Poskytneme odborné poradenství, zdarma vypracujeme grafický návrh realizace a konkrétní místo přijedeme zaměřit.

Hliníkovou pergolu pak na míru vyrobíme v co nejkratším možném termínu. Přesný termín je na individuální dohodě vzhledem k abnormálnímu nárůstu objednávek hliníkových pergol. Nevyžadujeme žádné finanční zálohy, platit budete až po dodání kompletní zakázky. Pokud chcete vidět naše již zrealizované zakázky, navštivte naše stránky a podívejte se do galerie realizací.

Objednávka hliníkové pergoly

Oslovila vás naše nabídka nebo máte jakékoliv dotazy? Kontaktujte nás na telefonních číslech 739 292 921 nebo 732 607 221, máte možnost využít i bezplatný kontaktní formulář. Všechny Vaše otázky rádi zodpovíme, poradíme s výběrem či objednávkou.

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy