Ochrana před nepříznivým počasím - hliníková pergola

Ochrana před nepříznivým počasím - hliníková pergola

Nastaly dny, kdy můžeme trávit spoustu času venku. Co ale dělat v případě, že začne pršet nebo se změní počasí a vyžene nás ze zahrady domů? Venkovní posezení s přáteli a relaxace na čerstvém vzduchu udělá přece dobře každému.

Už se nestresujte hlídáním počasí a nechte si zhotovit hliníkovou pergolu.

Hliníkové profily se poslední léta těší oblibě, protože mají spoustu výhod, které ocení každý, kdo chce například svůj čas plnohodnotně trávit a ne myslet na pravidelnou údržbu. Pokud chcete zahradní přístřešek bez strarostí, který vás ochrání před všemi neduhy počasí, pak zvolte ten hliníkový.

Venkovní zastřešení terasy - hliníková pergola

Díky zastřešení budete spokojení nejen vy, ale i prodloužítě rozhodně životnost vaší terase. Patříte mezi ty, kteří si na terasy zvolili pokůádku z choulostivého materiálu, pak je přístřešek více než potřeba. 

Hliníková pergola zkrášlí zahradu, vytvoří perfektní mezičlánek mezi domem a zahradou, kdy čerstvý vzduch a kouzlo zahrady si budete moci vychutnávat i za špatného počasí vy i celá vaše rodina či přátelé..
Zastřešením části zahrady získáte plnohodnotný prostor vhodný pro relaxaci, posezení s přáteli, sportovní vyžití vašich dětí. Využití hliníkové pergoly je opravdu nespočet. Největší předností hliníkového zastřešení zůstává fakt, že ho lze využívat v každém počasí, tedy celoročně.

Důvody proč si vybrat hliníkové zastřešení?

Stále si nevíte rady, který materiál zvolit pro zahradní pergolu? Nejjednodušším způsobem, jak zjistit více informací, je pozeptat se u přátel, známých a rodiny.

Dalším způsobem je sehnat si co nejvíce informací o materiálech, jaké mají vlastnosti a podobně. V posledních letech si ale drží prvenství hliníkové profily. Mají výhody, kvůli kterým jsou opravdu vyhledávaným materiálem na stavbu zahradních přístřešků.

  • Stálost a odolnost materiálu
  • Bezúdržbovost
  • Luxusní a nadčasový design
  • Téměř neomezená životnost
  • Velmi spolehlivá ochrana terasy
  • Široký výběr barevného provedení
  • Místo pro uskladnění zahradního nábytku

Kdo se zabývá výrobou hliníkových pergol?

Společnost Alcentrum je původem rodinná firma - vyrábí hliníkové pergoly a další přístřešky ze speciálních hliníkových profilů, ošetřených na povrchu práškovou vypalovanou barvou Komaxit v mnoha odstínech, jako spojovací materiál je používán kvalitní nerez, střešní krytinu tvoří komůrkový polykarbonát s UV filtrem, o síle 16 mm v barevném provedení čirém, mléčném či barevném (dle přání zákazníka), případně bezpečnostní sklo.


Vyberte si přesně podle svých představ.Vyrobit si můžete nechat hliníkové pergoly i v té nejnáročnější a nejluxusnější kvalitě.

Dejte své zahradě úplně nový kabát objedbńávejte na 732 607 221 nebo prostřednictvím kontaktního formuláře.

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy