Prodlužte si krásné dny pod hliníkovou pergolou

Prodlužte si krásné dny pod hliníkovou pergolou

Užíváte si parné tropické dny na vaší terase, ale sluníčka je někdy až příliš? Přesto nechcete vaši zahradu opouštět? Užijte si příjemný odpočinek na čerstvém vzduchu pod jednou z našich hliníkových pergol.

Proč si pořídit hliníkovou pergolu?

Odpověď je poměrně jednoduchá. Relax, ranní a odpolední káva, pohodový čas s knihou, rodinné sešlosti a grilování, to vše vám poskytne zbrusu nová hliníková pergola. Používat ji můžete celý den až do noci a to za jakéhokoli počasí.

Výhody hliníkové pergoly

U starších domů se velmi často setkáváme s dříve oblíbenými dřevěnými pergolami. O ty se však jejich majitelé musí důkladně starat, aby vydrželi opravdu dlouho. Oproti tomu moderní hliníkové pergoly jsou bezúdržbové a mají dlouhou životnost. Jsou velmi odolné vůči povětrnostním vlivům a dokonale se hodí ke starší zástavbě i k modernímu domu. Navíc můžete svou pergolu dokonale sladit k barvě vašich oken a dveří. Vybírat můžete ze vzorníku RAL, kde je více jak 200 různých barevných odstínů.

Značnou výhodou současných hliníkových pergol jsou jejich bohaté funkce. Například můžete hliníkovou pergolu opatřit zabudovaným LED osvětlením, rozšířit pergolu o stěny a vytvořit tak sezónní hliníkovou zimní zahradu a tím rozšířit obytný prostor vašeho domu.

Hliníkové pergoly ALcentrum

V naší nabídce naleznete opravdu široké portfolio hliníkových pergol a dalších přístřešků. U nás si vybere opravdu každý od cenově dostupné varianty až po luxusní provedení hliníkové pergoly.

    • ECO

Varianta s nejlepší cenovou dostupností, u které můžete vybírat ze 2 standardních typů provedení, se šířkou od 300 do 700 cm.

    • PROFI

Varianta PROFI je vhodná pro náročnější klienty, kteří si mohou vybrat z 20 standardních typů. Navíc tuto variantu můžete rozšířit o stěny a vytvořit si tak hliníkovou zimní zahradu. Hliníkové pergoly jsou zlatou střední cestou mezi kvalitou a cenou.

    • DELUXE

Hliníkové pergoly DELUXE jsou skvělou volbou pro opravdu náročné klienty. Toto nejluxusnější provedení využívá nejkvalitnějších materiálů, zesílených profilů a střešního bezpečnostního skla. I u této varianty si můžete vybrat ze standardních barevných dekorů, ale také z rozšířené barevné škály.

Kvalitní hliníkové pergoly od českého výrobce

Máte-li zájem o podrobnější informace o nabízených hliníkových zimních zahradách, neváhejte nás kontaktovat telefonicky (739 292 921 nebo 732 607 221), emailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo kontaktního formuláře .

Napište nám!
Můžete napsat ještě 2000 znaků.
Nahrát přílohy